Hi, wij zijn BluGarda

Gezonde & levendige tuinen en vijvers om van te genieten

Welkom bij BluGarda, waar onze passie voor gezonde en levendige tuinen de kern vormt van alles wat we doen. Opgericht in 2020 door de broers Jules en Sven, is BluGarda geboren uit een familie met meer dan drie decennia ervaring in vijvers. Geïnspireerd door onze vader, hebben we besloten om onze kennis en liefde voor tuinen en vijvers online direct naar jou te brengen.

Door de kracht van online shoppen te omarmen, streven we ernaar om niet alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, maar ook ongeëvenaarde kennis, advies en klantenservice. Van Nederland tot aan de grenzen van Europa, ons doel is om elke tuin en vijver te transformeren in een bron van vreugde, leven en sereniteit.

Onze missie

We geloven in de kracht van de natuur om ons leven te verrijken. BluGarda's missie is om jou te voorzien van de tools, kennis, en ondersteuning die nodig zijn om je tuin en vijver te onderhouden. Of je nu zoekt naar duurzaamheid of eenvoud, wij zijn hier om te helpen.

Innovatie & kwaliteit

Elk product in ons assortiment weerspiegelt onze toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met een garantie van 3 jaar op de meeste van onze producten, is jouw tevredenheid onze prioriteit. Ontdek hoe onze producten jouw buitenruimte kunnen transformeren.

Service van BluGarda met makkelijk te gebruiken en onderhouden producten en een klantenservice die voor je klaarstaat

Uitzonderlijke service

Bij BluGarda sta jij op de eerste plaats. Ons team van experts staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor jouw tuin en vijver. Jouw droom is onze missie.

Kwaliteit producten voor vijver, tuin en beregening

Onze geselecteerde producten

Of je nu een nieuwe vijver begint, een nieuw product zoekt voor je vijver of je gazon makkelijk wilt beregenen. Wij hebben de beste producten voor jouw situatie geselecteerd. Van een uitgebreid assortiment aan vijverpompen en vijverfilters. En van het beluchten van je vijver tot het makkelijker voeren van je vijvervissen. Of het makkelijk beregenen van je gazon met onze unieke pop-up sproeier kit.

Bekijk onze producten
 • Snelle levering

  Snelle levering. In eerste instantie een verkeerde pomp besteld. Retourzending prima geregeld, geen gedoe en snel mijn geld terug.
  W. Steenvoorde - 28-11-2023
 • Werkt goed

  Snelle levering. Product zoals beschreven. Werkt goed
  Brigit S. - 29-08-2023
 • Plezierige aankoop

  Correcte firma, goede competente medewerkers. Een plezierige aankoop
  J. Boltendal - 23-08-2023

Veelgestelde Vragen over BluGarda

Waar is BluGarda gevestigd?

BluGarda is ontstaan in Nederland en daar gevestigd. Ons postadres is aan de Winkelskamp 13 in Hengelo Gld. We werken samen met verschillende partners uit heel Nederland. Zo hebben we een inpak en opslag centrum in Nederland welke helpt om alle producten zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Hoe kies ik het juiste product voor mijn tuin of vijver?

Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte product voor jouw situatie. Bekijk onze producten, ga naar onze keuzehulp of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor BluGarda?

Bij BluGarda gaan we een stapje verder voor onze klanten. We helpen je van het begint tot einde met het kiezen van de beste oplossingen voor je tuin & vijver. Mocht je iets bij ons kopen, dan houdt het niet op na levering, maar helpen we je ook met tips over onderhoud en service wanneer dat nodig is. Kortom, je hoeft je nooit zorgen te maken en kunt altijd op de service en expertise bouwen van BluGarda.